Landbrugsskolen Sjælland, Finderupvej 8, Høng

Udgangspunktet for en grøn karriere

Landbrugsskolen Sjælland i Høng er stedet for dig, som vil være landmand eller dyrepasser. Med ca. 200 elever, hvoraf de fleste bor på skolen - som også er en kostskole - har vi et unikt studiemiljø for alle, uanset om du går på grundforløb, vælger at kombinere med eux, eller drømmer om at blive leder inden for landbruget. Vi er en skole, som bygger på stolte traditioner, og som er i stadig udvikling for at tilgodese en branche i rivende vækst og udvikling.

Andre aktiviteter

Farmer Camp 2018


 2. til 5. juli: Farmer Camp - for dig, der er 12-16 år! Læs mere...

 

Du finder os her

Landbrugsskolen Sjælland logo

Landbrugsskolen Sjælland, Høng
 Finderupvej 8 • 4270 Høng

 70 20 08 28    rts@rts.dk
 Google Maps    rejseplanen.dk
 Find medarbejder

Henrik Lysemose Jensen
Henrik Lysemose Jensen
Forstander
Landbrugsskolen Sjælland
 20150307
 hej@rts.dkFølg osFaciliteter på Landbrugsskolen Sjælland, Høng

Studiemiljø

Studiemiljø

På Landbrugsskolen Sjælland i Høng kobler vi teori og praktik. På grundforløbet får du mange praksisnære projekter på skolelandbruget Torntofte og i maskinhallen. Det kombinerer vi med teori i klassen. Studiemiljø
Fagligt miljø

Fagligt miljø

Landbrugsskolen Sjælland i Høng emmer af faglighed. Er du interesseret i dyr, natur eller landbrug, vil du hurtigt komme til at føle dig godt hjemme.
Skolelandbruget Torntofte

Skolelandbruget Torntofte

Torntofte ligger i 2,5 km fra skolen. Gården har 70 ha agerjord, 100 søer med smågrise og en stor hestestald. Endvidere har vi en stald med mindre dyr, zoo-dyr, hobbydyr m.m. Elever inddrages aktivt i pasningen.
Hestefaciliteter

Hestefaciliteter

Tag din hest med på skolen! På skolelandbruget Torntofte har vi ridebaner, ridehus, ridestier og hesteboks til din hest.
Kostskole

Kostskole

Landbrugsskolen Sjælland i Høng er en kostskole, der rummer nogle fantastiske faciliteter. Du kan bo og spise på skolen, og det vælger 80% af eleverne. Hvis du ikke skal bo på skolen under uddannelse, kan du også købe mad og deltage i fællesskabet.
Nøglehul

Nøglehul

Som elev er du med til at beslutte, hvad der serveres. Fokus er på varieret, ernæringsrigtig kost, og køkkenet er nøglehulscertificeret.
Fritidsfaciliteter

Fritidsfaciliteter

Skolen har en idrætshal, et elevværksted, en café, grillhytte og meget andet til fri afbenyttelse. Så du får rig mulighed for at boltre dig i fritiden på skolen sammen med dine kammerater.
Vejledning, hjælp og støtte

Vejledning, hjælp og støtte

Har du spørgsmål til dit uddannelsesforløb, så er du velkommen til at kigge forbi vejlederne
 

 

Udskriv