Studiemiljø på Vilvorde, Roskilde

 

Praksisnær undervisning

Praksisnær undervisning

Størstedelen af undervisningen foregår tæt på praksis, væk fra klasselokalet. Vi mener det giver mere værdi at lære ved at se, røre og gøre tingene i virkeligheden. Det er sjovere at lære om planter ude i naturen og om dyr i stalden, fremfor bag et bord! Al vores undervisning tager udgangspunkt i den praksis, du fagligt kommer til at opleve i branchen.
Synlige mål og feedback

Synlige mål og feedback

Lærerne på Vilvorde arbejder bevidst med at skabe synlige mål i undervisning. Vi mener det giver bedre læring, når alle ved hvad læringsmålene i fagene er. På den måde kan vi, sammen med dig, bedre sikre en progression i din læring. Lærerne giver dig løbende feedback på din læring og progression ift. at opnå uddannelsens kompetencemål.
Plads til gruppearbejde

Plads til gruppearbejde

Både på gange og udenfor er der borde, bænke og kroge, hvor man kan sidde og lave gruppearbejde sammen med sine klassekammerater.
Elevråd

Elevråd

Skolen har et aktivt elevråd, som har indflydelse på både studiemiljøet og uddannelserne, gennem deltagelse i de lokale uddannelsesudvalg. Der holdes elevrådsmøder én gang om måneden i undervisningstiden.
Studieture

Studieture

I løbet af uddannelsernes hovedforløb vil der oftest være tilbud om at tage på studietur i udlandet. F.eks. tager gartnerne ofte til Amsterdam og anlægsgartnerne til Berlin.
Sociale relationer

Sociale relationer

Vi går op i, at der skabes gode relationer, både i klasserne og på tværs af dem. Derfor afholder vi f.eks. 24-timers arrangementer, der både fokuserer på det sociale og det faglige, introture, cykelture og udflugter, filmaftener, fællesspisning, fodboldturneringer, grillarrangementer.
Fredagscafé

Fredagscafé

Elevrådet arrangerer fredagscaféer for alle Vilvordes elever. Her har du mulighed for at hygge dig med dine klassekammerater og møde nye venner fra de andre klasser, til lyden af festlig musik og god stemning.
IT, print og kopi

IT, print og kopi

På skolen finder du både computere, printere og kopimaskiner som du kan benytte som elev.
Ungemiljø

Ungemiljø

Alle grundforløb 1-elever er samlet ét sted, hvor de har klasselokaler ved siden af hinanden. Det giver et ungt, energisk og trygt miljø, blandt jævnaldrende.
Vejledning, hjælp og støtte

Vejledning, hjælp og støtte

Har du spørgsmål til dit uddannelsesforløb, så er du velkommen til at kigge forbi vejlederne
Faciliteter

Faciliteter

På Vilvorde finder du bl.a. spændende faglige miljøer, morgensmadscafé, kantine, bibliotek og bogsalg
Faciliteter på Vilvorde


Du finder os her

Udskriv

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

 Til forsiden

 

Roskilde Tekniske Skole
(postadresse og administration)
Postboks 132, Pulsen 10
4000 Roskilde

 46 300 400
 Mandag-torsdag kl. 8.00-15.30
 Fredag kl. 8.00-14.00

Bemærk, 2. juli til 27. juli:
 Mandag-fredag kl. 8.00-12.00

 rts@rts.dk
 Find medarbejder

CVR-nr. 44053128
EAN-nr. 5798000556874