Idræt B/C

På Roskilde Tekniske Gymnasium kan idræt vælges på B- og C-niveau.

 

Undervisningen foregår fortrinsvis i Roskilde-Hallen, som ligger 7 min. gang fra skolen. Vi råder over 3 forskellige haller med mulighed for håndbold, fodbold, badminton, basketball, hockey og diverse idrætslege - alt hvad en idrætsinteresseret sjæl kan ønske sig!

Vi benytter også Roskilde Boldklubs stadion og fodboldfaciliteter. Vi har således gode rammer for at tilbyde alsidige, udfordrende og sjove idrætstimer. En løbetur, en tur i svømmehallen eller en omgang beach-volley kan også forekomme.

Stor valgmulighed for den enkelte

En idrætstime kan se således ud

Efter et kort møde i hallen hvor aktiviteterne aftales, går de enkelte hold ud og arbejder med den disciplin eller det tema, de har valgt:

Undervisningsovervejelser

Efter en kort demonstration af teknikker i den valgte aktivitet, går eleverne i gang med at gøre egne erfaringer, læreren giver løbende tekniske input, da vi tilstræber at holde aktivitetsniveauet højt og undgå for mange afbrydelser. Har du lyst til - og mere professionel indsigt i den pågældende aktivitet - får du mulighed for at indgå i instruktionen og kan på denne måde få lidt erfaring med dette.

Udskriv