• Om Skolen 1
  • Om Skolen 3

Om Roskilde Tekniske Skole

Profil

Roskilde Tekniske Skole uddanner selvstændige, reflekterende, fagligt nysgerrige og kompetente mennesker, der kan træde ind på arbejdsmarkedet og i samfundet. Vi udbyder en lang række erhvervsuddannelser, eux, htx og kurser. Vi tager udgangspunkt i elevernes forudsætninger og samfundets behov, når vi skaber rammerne for udvikling og kvalitet i uddannelserne på skolen.

Strategi

Den årlige strategirapport giver medarbejdere, samarbejdspartnere og interessenter et helhedsorienteret billede af, hvad der rørte sig i året der gik, og hvad vi forventer af året, der kommer.

Strategirapport 2015

Historie

Historien om Roskilde Tekniske Skole begynder i 1840 med grundlæggelsen af Roeskilde Tegneskole. I 2015 kunne skolen fejre sit 175 års jubilæum.

Roskilde Tekniske Skoles historie

mio. kr. i omsætning

medarbejdere

årselever

Direktion

Jesper Østrup
Direktør
 jeo@rts.dk

Connie Uhrup Krukow
Vicedirektør
 cuk@rts.dk

Jens Olsen, økonomidirektør
Jens Olsen
Økonomidirektør
 jo@rts.dk

Kvalitet i uddannelserne

Skolen sikrer den faglige og pædagogiske kvalitet i uddannelserne ved at foretage systematisk kvalitetsudvikling og opfølgning. På disse sider kan du læse beskrivelser af de elementer, der indgår i skolens systematiske kvalitetsarbejde. Kvalitetschefen er overordnet ansvarlig for kvalitetsarbejdet.

Lea Bergstedt
Kvalitetschef
 lbe@rts.dk

Målinger

Elevtilfredshed og undervisningsmiljø, medarbejdertrivsel og arbejdsmiljø, virksomhedstilfredshed, AMU-tilfredshed

Nøgletal

Karakterer, fuldførelse og frafald, overgang til uddannelse og beskæftigelse

Evaluering

Af skolens undervisningsaktiviteter på eud, eux, htx, AMU, Fodterapeutskolen m.v.

Strategier og opfølgningsplan

Selvevaluering, internationalisering, pædagogik, it i undervisningen, støttesystemer, uddannelsesaftaler, indskolingsaktiviteter, markedsføring, kompetenceudvikling, virksomhedssamarbejde

Love og bekendtgørelser

Skolen arbejder efter en række love og bekendtgørelser for kvalitetsarbejdet på skolen og i uddannelserne

Ansat på Roskilde Tekniske Skole

Vi skal tiltrække, fastholde og udvikle en højt kvalificeret arbejdskraft. Derfor skal vi på Roskilde Tekniske Skole give samtlige ansatte mulighed for at udvikle sig fagligt som personligt. Vi ønsker at skabe et undervisnings- og udviklingsmiljø, hvor medarbejderne føler sig medansvarlige, engagerede og deltager i beslutningsprocesserne.

Ledige stillinger

Ledige stillinger kan kun ansøges online via links i stillingsopslagene nedenfor. Der sendes ikke en kvittering på mail, så tag evt. et skærmdump som dokumentation.

Send en uopfordret ansøgning

Presse

Ønskes kontakt til personer omtalt i nyheder eller uddybende kommentarer til emnet, så kontakt:

Jacob Christiansen
Kommunikationschef
 jac@rts.dk

Adresser

Roskilde Tekniske Skole er beliggende på flere adresser i Roskilde, København og Høng.
Se oversigt over skolens adresser