Elevambassadører

Skolen set med en elevs øjne 

På Roskilde Tekniske Skole, herunder HTX Roskilde og Landbrugsskolen Sjælland, er en gruppe nuværende elever ansat som elevambassadører. Deres arbejde består i at være med til at fortælle om skolen - set med en elevs øjne.

VIDEO: Hvorfor er du elevambassadør, Oliver?
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Hvad laver en elevambassadør?

Som elevambassadør formidler du - sammen med andre elevambassadører og vejledere - alle de gode aspekter ved at tage sin uddannelse på Roskilde Tekniske Skole, herunder HTX Roskilde. Det kan være uddannelserne, studiemiljøet, kammeratskabet og ting, som netop du synes er spændende, sjovt eller udfordrende - og som gør, at du glæder dig til resten af uddannelsen og til det drømmejob, du måske allerede har i tankerne.

Du er fx med til informationsarrangementer, messer og folkeskolebesøg, hvor kommende elever ønsker information om skolen. Du kommer aldrig til at stå alene - du vil altid være i godt selskab med andre elevambassadører og vejledere :-)

 Det er rart at kunne hjælpe forældre og unge med at få svar på de ting, som de går og tænker over, når det drejer sig om valg af uddannelse.

Elevambassadør
 Jeg oplever, at forældre og børn får noget særligt ud af os elevambassadører. Vi kan jo beskrive, hvad det vil sige at være elev på Roskilde Tekniske Skole. Og vi kan også bedre beskrive, hvad det vil sige at have en hverdag på en erhvervsskole og på et praktiksted.

Elevambassadør

Få mere at vide 

Folder om elevambassadørerne på Roskilde Tekniske Skole
 Folder: Elevambassadør

 Printvenlig

Vil du også være elevambassadør?

Kontakt din vejleder

 

Udskriv

 

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

 Til forsiden

 

Roskilde Tekniske Skole
(postadresse og administration)
Postboks 132, Pulsen 10
4000 Roskilde

 46 300 400
 Mandag-torsdag kl. 8-15.30
 Fredag kl. 8-14

 rts@rts.dk

CVR-nr. 44053128
EAN-nr. 5798000556874