Elevambassadører

Skolen set med en elevs øjne 

På Roskilde Tekniske Skole, herunder HTX Roskilde og Landbrugsskolen Sjælland, er ca. 50 nuværende elever ansat som elevambassadører. Deres arbejde består i at være med til at fortælle om skolen - set med en elevs øjne.

 Det er rart at kunne hjælpe forældre og unge med at få svar på de ting, som de går og tænker over, når det drejer sig om valg af uddannelse.

Elevambassadør
 Jeg oplever, at forældre og børn får noget særligt ud af os elevambassadører. Vi kan jo beskrive, hvad det vil sige at være elev på Roskilde Tekniske Skole. Og vi kan også bedre beskrive, hvad det vil sige at have en hverdag på en erhvervsskole og på et praktiksted.

Elevambassadør

Hvad laver en elevambassadør?

Ambassadørerne tager f.eks. med skolens vejledere og undervisere ud på uddannelsesmesser, hvor de ansigt til ansigt med forældre og andre unge kan fortælle om uddannelserne, studiemiljøet samt jobmuligheder og videreuddannelse. Kendetegnende for elevambassadørerne er, at de er meget optagede af og engagerede i deres uddannelse. De bliver ofte involveret i sjove projekter, og bringer dermed en masse energi til skolens image.

Få mere at vide 

Folder om elevambassadørerne på Roskilde Tekniske Skole
 Folder: Elevambassadør

 Printvenlig

Vil du også være elevambassadør?

Kontakt din vejleder

 

Udskriv

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

 Til forsiden

 

Roskilde Tekniske Skole
(postadresse og administration)
Postboks 132, Pulsen 10
4000 Roskilde

 46 300 400
Sommerperioden 2.-29. juli:
 Mandag-fredag kl. 8.00-12.00

Generelt (ikke ferieperioder):
 Mandag-torsdag kl. 8.00-15.30
 Fredag kl. 8.00-14.00

 rts@rts.dk
 Find medarbejder

CVR-nr. 44053128
EAN-nr. 5798000556874