Roskilde Tekniske Skole informerer

I løbet af efteråret er der flere arrangementer på Roskilde Tekniske Skole, hvor interesserede forældre og unge kan få svar på spørgsmål om erhvervsuddannelser, eux og htx.

For tre uger siden var der fuldt hus til informationsaften, og tirsdag den 24. november gentager skolen succesen. Til arrangementet kan man blandt andet møde Kristine Marie Løfgren Krighaar, som er elev og med for at fortælle om livet på skolen. Hun fortæller:

– Hvis du som forældre eller ung går og tænker over, hvad det er for nogle fag, vi har på uddannelserne, og hvad man kan bruge en uddannelse til, så tager vi en snak om det til informationsaftenen.

Arrangementet er tirsdag den 24. november 2015 kl. 17.00-19.00 på Pulsen 8, Roskilde.

Besøg de arbejdende værksteder

Der er også mulighed for at besøge de forskellige uddannelser og se de arbejdende værksteder, som Roskilde Tekniske Skole har i Roskilde. Den 1. december er der nemlig besøgsaften på uddannelserne – blandt andet Pulsen 2, hvor fx uddannelserne til personvognsmekaniker, industritekniker og elektriker ligger. På Pulsen 4 kan man besøge Roskilde Tekniske Gymnasium for at høre om htx-uddannelsen, og på Pulsen 8 har blandt andet uddannelserne mediegrafiker og digital media åbent. På Vilvorde kan gæster få et indblik i de grønne uddannelser (fx anlægsgartnergartner og dyrepasser), og på Søndre Mellemvej 2-4 har uddannelserne inden for byggeområdet (fx murer og tømrer (træfagenes byggeuddannelse) også åbent.

Arrangementerne er både information til dem, der vil starte uddannelse efter sommerferien, men også henvendt dem, der vil i gang til januar, hvor der er studiestart på flere af uddannelserne.

Læs mere i kalenderen

 Se billederne

Udskriv