Elev fik 12 i alle eksamener

På Roskilde Tekniske Skole er et hold blikkenslagere og et hold energispecialister netop blevet færdige med deres sidste eksamener. Begge hold fik flotte karakterer.

Ved svendeprøvens afslutning var der stor glæde og stolthed på vvs-energiuddannelsen - både blandt de færdige elever på de to hold og deres lærere. Seksten energispecialister og seks elever med blikkenslager som speciale er nu klar til et fast job og en indtægt. Med svendebrevet i hånden har de færdige elever også gode muligheder for at videreuddanne sig, hvis de får lyst til det.

Højt niveau på holdet

På energispecialist-uddannelsen var der for første gang i 4 år en elev, der fik karakteren 12 i alle fagets discipliner. Lars Munk Jensen fra Højby kan krone den imponerende indsats med fagets medalje. Den tildeles elever, der som Lars får topkarakterer til alle eksamenerne.

Ud over Lars fik tre andre elever på holdet af energispecialister et gennemsnit over 10, og det karakteriseres som "særdeles veludført". Ingen på holdet fik en gennemsnitskarakter på under 4, og det vidner om et hold, hvor niveauet er højt.

Også på holdet med elever på blikkenslager-specialet kunne én elev, Kristian Munk Jensen, bryste sig med en "særdeles veludført" indsats med over 10 i snit i karakter. Som efternavnet også antyder er Lars og Kristian i familie med hinanden – faktisk er de to dygtige håndværkere én-æggede tvillinger. Den store faglige dygtighed hos de to brødre skal måske ikke alene tilskrives, hvad de har lært på Roskilde Tekniske Skoles afdeling på Pulsen 2.

Se billederne

Udskriv