Samarbejdet mellem Roskilde Festival og Roskilde Tekniske Skole omfatter i 2015 bl.a. Artist Village og backstageområdet bag orange scene

Roskilde Festival 2015: Kreative løsninger og genbrug

I forbindelse med Roskilde Festival 2015 er Roskilde Tekniske Skole med i en række projekter, bl.a. kan nævnes Artist Village (lukket område for kunstnerne), siddemøbler ved Gloria/Ovalen, bagsceneområdet ved Orange Scene, kunstnerrestaurant (lukket område for kunstnerne) og madboden Skiburger: trappe, tagterrasse og el- og vvs-installationer. Du kan følge arbejdet i en række nyhedsartikler under festivalen.

Søndag den 28. juni

Delelementerne begynder så småt at tage form. Der er tænkt i kreative løsninger, genbrug (fx af euro-paller) og at der skal skabes visuelt smukke omgivelser med få midler. Det er synligt stolte elever fra Roskilde Tekniske Skoles praktikcenter, som er med til at gøre en forskel. 

Eleverne arbejder både på elementer til udeområderne i Artist Village og på de mobile blomster-kasse-skillevægge, som skal bruges i den restaurant, hvor kunstnerne skal spise under Roskilde Festival.

Se billederne


Nyheder om Roskilde Festival 2015


Udskriv