Samarbejdet mellem Roskilde Festival og Roskilde Tekniske Skole omfatter i 2015 bl.a. Artist Village og backstageområdet bag orange scene

Roskilde Festival 2015: Festivalrundtur og presseomtale

I forbindelse med Roskilde Festival 2015 er Roskilde Tekniske Skole med i en række projekter, bl.a. kan nævnes Artist Village (lukket område for kunstnerne), siddemøbler ved Gloria/Ovalen, bagsceneområdet ved Orange Scene, kunstnerrestaurant (lukket område for kunstnerne) og madboden Skiburger: trappe, tagterrasse og el- og vvs-installationer. Du kan følge arbejdet i en række nyhedsartikler under festivalen.

Fredag den 3. juli

Dagbladet Roskildes journalist Lars Ahn Pedersen var på festival-rundtur med kommunikationschef Jacob Christiansen tirsdag, hvor de mange samarbejdsprojekter blev vist frem. Det blev til flotte artikler i Dagbladet 2. juli og flere andre udgivelser fra Sjællandske Medier. Se en af artiklerne her:

 Festival-kunstnere får deres egen by (artikel på sn.dk)

Blandt de projekter, som holdt til på Roskilde Tekniske Skole under Roskilde Festival var en gruppe fra CBS, som forskede i festivalgæsternes opførsel under Roskilde Festival, hvilket resulterede i et indslag på P3.


Nyheder om Roskilde Festival 2015


Udskriv