Samarbejdet mellem Roskilde Festival og Roskilde Tekniske Skole omfatter i 2015 bl.a. Artist Village og backstageområdet bag orange scene

Roskilde Festival 2015: Festivalfolket har taget siddemøblerne til sig

I forbindelse med Roskilde Festival 2015 er Roskilde Tekniske Skole med i en række projekter, bl.a. kan nævnes Artist Village (lukket område for kunstnerne), siddemøbler ved Gloria/Ovalen, bagsceneområdet ved Orange Scene, kunstnerrestaurant (lukket område for kunstnerne) og madboden Skiburger: trappe, tagterrasse og el- og vvs-installationer. Du kan følge arbejdet i en række nyhedsartikler under festivalen.

Lørdag den 4. juli

Det er dejligt at se, at festivalfolket er glade for og flittigt bruger de møbler, som eleverne fra praktikcentret har lavet til Exhibition Bar ved Gloria/Ovalen.

Det praktiske ”siddehegn”, som eleverne lavede til festivalen sidste år, er blevet frisket op med ny maling og er i brug langs Back Alley, nær Gloria. Formålet med hegnet er at skabe utraditionelle løsninger og at skabe siddepladser. Desuden har de fine hegn den positive effekt, at de mindsker festivalfolkets trang til at lette ben op ad festivalens mange hegn.

Se billederne


Nyheder om Roskilde Festival 2015


Udskriv