Oplev uddannelserne til åbent hus 23. januar 2016

På syv af skolens adresser står døren åben for de unge og forældre, der vil vide mere om, hvad der skal til for at tage sig en uddannelse med fremtid i. Ud over et indblik i de enkelte uddannelser, er der også en række underholdende oplevelser.

Landbrug, dyr og planter på tre adresser

I Høng ligger Landbrugsskolen Sjælland og her går eleverne blandt andet på landbrugsuddannelsen. Mød op på adressen Finderupvej 8 og få en rundvisning på afdelingerne, værksteder og gårde. Eleverne vil vise undervisningsaktiviteter, og man kan få en uddannelsessnak med elever, undervisere og vejledere.

På Ledreborg Allé 50 i Roskilde har skolen også landbrugsskole og dyr. Elever står klar til at vise skolehjem, maskiner og dyr frem. En af årets nyheder er, at man kan høre om den nye uddannelse til hestemanager. Elever og heste indtager ridehuset og viser hvad de kan.

På Køgevej 131 i Roskilde (Vilvorde) kan du komme helt tæt på både landbrugsdyr og eksotiske dyr, og få en snak med elever, der vil være dyrepassere, gartnere og meget mere. Kom helt tæt på eksotiske dyr, samtidig med du får en snak med en elev, vejleder eller underviser.

FILM: Se filmklip fra nogle af de uddannelser, du kan opleve til åbent hus.

På Pulsen 2, 4 og 8 ved Musicon

Pulsen 2 viser flotte produktioner frem, som er lavet af fx elektrikere, industriteknikere og smede. Det er især på Pulsen 2, at der er mulighed for at stille spørgsmål om eux-uddannelsen, hvor det er muligt at kombinere det bedste fra erhvervsuddannelser med en række fag på gymnasieniveau. Kom og se eux-faciliteterne.

På Pulsen 4 kan elever og forældre hilse på og kigge indenfor i laboratorier og studiemiljøerne på htx på Roskilde Tekniske Gymnasium.

Grafiske og computertekniske uddannelser på Roskilde Tekniske Skole er placeret på Pulsen 8. Dørene er åbne for dem, der vil vide mere om dét at arbejde kreativt med computerprogrammer, skilte og farver.

Søndre Mellemvej 2-4

På Søndre Mellemvej 2-4 uddanner skolen fx snedkere, malere og murere, og også her vil elever vise eksempler på flotte produktioner. Har du interesse for uddannelser, hvor der skal arbejdes med maling, mursten og træværk, så er det denne adresse, du skal besøge til åbent hus.

Se billederne

Udskriv