DM i Skills 2016: Mød Louis, møbelsnedker, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole

DM i Skills 2016: Mød Louis, møbelsnedker

Louis Nielsen vil være møbelsnedker og går på Roskilde Tekniske Skoles afdeling for uddannelser inden for bygge og anlæg. Han går på eux og tager derfor en række fag på gymnasieniveau samtidig med sin erhvervsuddannelse. 

Louis er så skrap til sit fag, at han nu kan glæde sig til at skulle til DM i Skills 2016 i Fredericia den 4.-6. februar.

Mød Louis

FILM: Mød Louis, møbelsnedker fra Roskilde Tekniske Skole og deltager i DM i Skills 2016.

Se billederne

 

Hvad er DM i Skills?

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere. De kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste i løbet af mesterskabets tre dage.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

Derudover får de besøgende skoleelever mulighed for at afprøve deres egen faglige kunnen i de særlige “Prøv og mærk stande”. Her kan de også snakke med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

 www.skillsdenmark.dk

FILM: Se, hvordan det så i februar 2016, da DM i Skills 2016 løb af stablen i Messe C i Fredericia (udarbejdet af SkillsDenmark)

Udskriv