Martin Thy Jensen, dyrepasser fra Roskilde Tekniske Skole og ansat i Zoo i København, har fået et rejselegat på 10.000 af SydbankFonden

Dyrepasser fik rejselegat på 10.000

Onsdag den 7. juni var de helt store smil fremme hos Martin Thy Jensen. Han fik et rejselegat på 10.000 og en rejsekuffert fra SydbankFonden. Overrækkelsen fandt sted på Vilvorde, Roskilde Tekniske Skole, hvor Martin netop er færdiguddannet dyrepasser med speciale i zoologiske anlæg.

Filialdirektør i Sydbank Niels Prier Olsen uddelte legatet på baggrund af en indstilling, som Roskilde Tekniske Skole havde lavet om Martin. I indstillingen stod der blandt andet, at Martin er meget fagligt velfunderet, engageret og en god studiekammerat, som altid gerne hjælper andre.

- Jeg er utrolig stolt af den indstilling, som skolen har lavet om mig og min indsats under uddannelsen. Jeg vil bruge legatet på en rejse til sydøst-asien, hvor jeg vil ned og kigge på vilde dyr. Det glæder jeg mig til, fortalte Martin til overrækkelsesceremonien. 

Praktikværten fra Københavns Zoo Jesper Rasmussen var helt enig i de flotte ord om Martin, og han er også blevet tilbudt og har sagt ja tak til et job i den zoologiske have, allerede inden han var færdig med uddannelsen.

Vil du vide mere?

 Bliv dyrepasser - læs mere om uddannelsen

 Bliv dyrepasser med eux - læs mere om uddannelsen

Se billeder

Udskriv