Samarbejdet mellem Roskilde Festival og Roskilde Tekniske Skole omfatter i 2016 bl.a. cirkusskure til personale på recyclingsstationer, grønne kompostreaktorer og Clean Portaler

Roskilde Festival 2016: Før festen på pladsen og bag scenen

På Roskilde Festival 2016 er Roskilde Tekniske Skole med i en række projekter, bl.a. kan nævnes cirkusskure til personale på recyclingsstationer, grøn kompostreaktor, som udnytter varme fra kompost til at lave varmt vand til at vaske hænder i, og Clean Portaler der markerer indgange til festivalens Clean-områder. Du kan følge arbejdet i en række nyhedsartikler under festivalen.

Mandag den 27. juni

Den grønne kompostreaktor er på nu plads i området foran Avalon-scenen, og der arbejdes med at sætte planter på toppen, så man både kan få vasket hænder i lunt vand og få en velduftende og god visuel oplevelse.

Eleverne fra Roskilde Tekniske Skoles praktikcenter har gang i forberedelse af udsmykningen i Artist Village, hvor kunstnerne skal bo, samt området bag Orange Scene på Roskilde Festival. Det er her festivalens hovedkunstnere skal opholde sig før og efter koncerterne.

Se billederne


Nyheder om Roskilde Festival 2016


Udskriv