Samarbejdet mellem Roskilde Festival og Roskilde Tekniske Skole omfatter i 2016 bl.a. cirkusskure til personale på recyclingsstationer, grønne kompostreaktorer og Clean Portaler

Roskilde Festival 2016: Dagen før dagen...

På Roskilde Festival 2016 er Roskilde Tekniske Skole med i en række projekter, bl.a. kan nævnes cirkusskure til personale på recyclingsstationer, grøn kompostreaktor, som udnytter varme fra kompost til at lave varmt vand til at vaske hænder i, og Clean Portaler der markerer indgange til festivalens Clean-områder. Du kan følge arbejdet i en række nyhedsartikler under festivalen.

Tirsdag den 28. juni

De sidste detaljer skal lige pudses af, men så er alt klar til festivalfest på pladsen og i Artist Village, hvor kunstnerne skal være under Roskilde Festival.

Roskilde Tekniske Skoles bestyrelse og praktikcenterudvalg var inviteret på rundtur for at se på de mange opgaver. Jacob, som er ansvarlig for festivalens blomsteridentitet, fungerede som rundviser i backstage-områderne. Han roste elevernes ihærdige arbejdsindsats og de flotte resultater. Alle planter er dyrket lokalt, og flere er "genbrug" af planter, som har været anvendt i de haveanlæg, som er blevet opført ved de svendeprøver, som skolen netop har afholdt.

Se billederne


Nyheder om Roskilde Festival 2016


Udskriv