Samarbejdet mellem Roskilde Festival og Roskilde Tekniske Skole omfatter i 2016 bl.a. cirkusskure til personale på recyclingsstationer, grønne kompostreaktorer og Clean Portaler

Roskilde Festival 2016: Oprydning og succes

På Roskilde Festival 2016 er Roskilde Tekniske Skole med i en række projekter, bl.a. kan nævnes cirkusskure til personale på recyclingsstationer, grøn kompostreaktor, som udnytter varme fra kompost til at lave varmt vand til at vaske hænder i, og Clean Portaler der markerer indgange til festivalens Clean-områder. Du kan følge arbejdet i en række nyhedsartikler under festivalen.

Søndag den 3. juli

Søndag formiddag mødtes de involverede elever fra Roskilde Tekniske Skoles praktikcenter for at deltage i oprydningen. Opgaven var heldigvis begrænset, for store dele af arbejdet overleveres til Roskilde Festival, som har mulighed for at genbruge projekterne ved kommende udgaver af Roskilde Festival.

De første evalueringer var positive. Det varme vand løb stadig i den grønne kompostreaktor, Clean Portaler og Cirkusskure stod gennem hele festivalen og intentionerne med de grønne områder både foran og bag scenerne blev opfyldt.

Se billederne


Udskriv