Kronprinsesse Mary besøgte onsdag den 5. oktober Roskilde Tekniske Skole for at sætte fokus på værktøjet Netwerk, som er lanceret af Maryfonden.

Trivsel med H.K.H. Mary

Kronprinsesse Mary besøgte onsdag den 5. oktober Roskilde Tekniske Skoles afdeling for bygge- og anlægsuddannelser. Anledningen var, at skolen i arbejdet med elevtrivsel bruger værktøjet Netwerk, som er lanceret af Maryfonden. Under besøget på tømrer- og snedkeruddannelserne fik hun en snak med elever og lærere og deltog i en Netwerk-øvelse med eleverne.

VIDEO: Kronprinsesse Mary sætter fokus på elevtrivsel på erhvervsskolerne og besøgte i den forbindelse Roskilde Tekniske Skole tirsdag den 5. oktober.
(videoen er lavet af Roskilde Tekniske Skole) 

Pressen deltog også

Pressen var mødt op, og det kom der bl.a. disse artikler, billeder og videoer ud af.

Dagbladet Roskilde: Video: Kronprinsesse Mary slår et slag for fællesskabet 

Roskilde Avis: Alene sammen med andre - Kongeligt besøg på Roskilde Tekniske Skole (artiklen findes ikke længere)

TV 2 Lorry: Royalt besøg på Roskilde Tekniske Skole i dag 

Mary Fonden:

Fagbladet 3F fulgte snedkerelev Jesper Both, som var en af de elever, som Kronprinsesse Mary mødte på sit besøg på Roskilde Tekniske Skole. På billedet nedenfor ses han til venstre for Kronprinsesse Mary. 

Billedbladet: Under Kronprinsesse Marys besøg bandt blomsterdekoratørelev Bjørk Juul Eriksen en buket, der matchede Kronprinsessens look. Buketten blev overrakt til Kronprinsesse Mary i slutningen af besøget.

Billedbladet: Kronprinsesse Mary fik moderigtig blomsterbuket 

Udskriv