Philip Hansen, der blev htx-student fra Roskilde Tekniske Gymnasium i 2016, skrev kontrakt med Google allerede inden han blev htx-student

Google på htx

Philip Hansen blev htx-student på Roskilde Tekniske Gymnasium i juni. Allerede inden han var færdig, havde Philip underskrevet en kontrakt med Google. I sommers rykkede han derfor teltpælene op og flyttede til Dublin for at starte i et 2-årigt talentprogram i Googles europæiske hovedkontor.

Torsdag den 27. oktober var Philip tilbage på Roskilde Tekniske Gymnasium for at holde et oplæg, der skulle motivere eleverne på htx. Philip lagde ikke skjul på under oplægget, at det verdensomspændende firma med 66.000 ansatte altid er på jagt efter nye, kvikke hoveder. Philip fortalte også, at der hos Google er ret frie rammer for at tilrettelægge sit arbejde og gode betingelser for at prøve ting af, så længe man løser sine opgaver og er dedikeret.

Motivation for elever

Karl Bjarnason er underviser på Roskilde Tekniske Gymnasium, og var en af Philips undervisere. Karl har inviteret Philip til at holde oplæg for at inspirere eleverne.

- Når vi har inviteret Philip, så er det for at vise eleverne, at det kan betale sig at knokle. Philip er en skarp ung mand, og han er dygtig til sine ting. Men det der især karakteriserer Philip og hans måde at arbejde på er, at han er stædig. Han bliver ved og ved, indtil han har løst sine opgaver, fortæller Karl Bjarnason.

Eleverne havde mange sjove og interessante spørgsmål til en veloplagt foredragsholder, som fortalte om dét at blive en del af en af verdens førende it-virksomheder, og hvad der skal til for at komme i betragtning.

Vil du vide mere? 

 Philip skal hjælpe Google (4. maj)

 Htx - Roskilde Tekniske Gymnasium

Se billederne

Udskriv