Dannebrog vejede stolt over den nye bygning med elevværelser, hvor Landbrugsskolen Sjælland kan huse de mange landbrugselever

Rejsegilde på to ben

Landbrugsskolen Sjælland udvider igen – denne gang med både elevboliger og nye teorilokaler.

Landbrugsskolerne har en særlig forpligtelse, fordi eleverne bor på skolen. ”Vi skal både rumme og ramme eleverne”, fortalte forstander Henrik Lysemose Jensen i sin tale ved rejsegildet onsdag den 2. november. Skolen udvider med både ny teorifløj med fleksible teorilokaler samt gruppelokaler og med en bygning med 18 elevværelser samt fælleslokaler på hver etage. De nye elevværelser er dobbeltværelser med bad og toilet og skal rumme i alt 36 kostelever.

Elevværelserne og teorilokalerne skal rumme det stigende antal elever, som søger den populære skole – og teorilokalerne skal danne ramme for en undervisning, som rammer eleverne og gør, at der er god balance mellem landbrugsskolens to ben: Kostskolen og landbrugsskolen.

Landbrugsskolen Sjælland er som bekendt fusioneret med Roskilde Tekniske Skole, hvis bestyrelsesformand Hans Arne Jensen i sin tale ønskede tillykke med endnu et rejsegilde på Landbrugsskolen Sjælland. Han glædede sig over den stadige fremgang for Landbrugsskolen Sjælland og mente, at de gode forhold gør de nuværende elever endnu mere tilfredse og kan bidrage til at tiltrække endnu flere elever.

På grund af regnfuldt vejr foregik talerne under tag i den nye teorifløj med flot udkig til bygningen, som skal huse eleverne. Efter talerne stod kostskolen for pølsegilde, som traditionen byder.

Vil du vide mere? 

 Kontakt forstander Henrik Lysemose Jensen, forstander på Landbrugsskolen Sjælland, Høng

Se billederne

Udskriv