Selvstarter er en kickstarter

Selvstarter er et iværksætterforløb på Musicon for studerende på Roskildes Erhvervsskoler. Projektet handler om at sætte unge iværksættere på erhvervsskolerne sammen, og give dem opbakning og inspiration til at få idé, forretning og branding til at hænge sammen.

Martin Kapler Jørgensen læser til Teknisk designerRoskilde Tekniske Skole på Pulsen 8. Han har været med i hele Selvstarter-forløbet over 12 uger, som er den første af sin slags. Martin har udviklet et brand og navn, KaplerByHeir.

- Det er en kasket, som er meget minimalistisk i sit udseende. Skyggen lavet af træ fra sorter med flotte strukturer. Det skal føles godt at have på og være et lækkert kvalitetsprodukt.

VIDEO: Se Martin forklare om kasketten og om at være med i Selvstarter-projektet.

Hjælp til selvhjælp

Torsdag den 24. november sluttede det første selvstarterforløb med en finaleaften i Roskilde Tekniske Skoles bygning på Pulsen 8 på Musicon. Sammen med to andre hold præsenterede Martin sit produkt for et panel, der blandt andet bestod af finansmanden Lars-Christian Brask og Jonathan Løw, som selv har startet mange virksomheder med stor succes. De unge iværksættere fik ris, ros og konstruktiv feedback fra både panel, og de gæster der var mødt op for at se de unge iværksættere præsentere deres ideer.

Martin har været glad for at være en del af Selvstarter:

- Jeg havde en idé, men ikke noget brand, og jeg vidste ikke om jeg kunne lave prototypen eller hvordan jeg skulle få den i produktion. Selvstarter har hjulpet mig med at få styr på tingene og overblik. Så nu er jeg langt bedre rustet til at klø på med mit design og min idé.

Aftenen blev rundet af med lovprisende ord til iværksætterne og en prisoverrækkelse for et flot og vedholdende arbejde i Selvstarter.

FILM: Reklamefilm for Selvstarter-projektet.

Se billederne

Udskriv