DM i Skills 2017: Mød Andreas, klejnsmed, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole

DM i Skills 2017: Mød Andreas, klejnsmed

Andreas Østerskov Breum er 21 år og fra Roskilde. Han er ved at uddanne sig til rustfast smed Roskilde Tekniske Skole. Andreas, der er færdig med sin uddannelse til december, er i lære i virksomheden Lasse Nielsens Stålmontage ApS i Kirke Hyllinge. Det er første gang Andreas deltager i DM i Skills, som i 2017 foregår i Gigantium i Aalborg den 26.-28. januar.

TV Øst var med til regionsmesterskaberne

FILM: TV Øst var med til regionsmesterskaberne, hvor Andreas kvalificerede sig til DM i Skills 2017.

 

Se billederne

 

Hvad er DM i Skills?

246 unge fra 40 håndværksfag dyster om Danmarksmesterskabet til DM i Skills 2017! Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionale mesterskaber. Alle dele af landet er repræsenteret. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra yderligere 16 demonstrationsfag, hvad faget indeholder på en række stande rundt om i hallerne i Gigantium.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Kom og besøg DM i Skills! Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere. Der er gratis adgang.

 www.skillsdenmark.dk

FILM: Fredagens DM i Skills 2017 i Gigantium i Aalborg (udarbejdet af SkillsDenmark)

Udskriv