DM i Skills 2017: Mød Frederik, bygningssnedker, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole

DM i Skills 2017: Mød Frederik, bygningssnedker

Frederik Riber er 19 år og bor i Haslev, han uddanner sig til bygningssnedkerRoskilde Tekniske Skole - og så er han forsvarende Danmarksmester! Trods sin unge alder er det 4. gang, Frederik har kvalificeret sig til DM i Skills. I 2016 vandt han DM i Skills i kategorien bygningssnedkere, og i december vandt han en bronzemedalje ved EM/EuroSkills2017. Frederik er i lære hos Tømrermester Madsen A/S i Præstø. DM i Skills 2017 afholdes i Gigantium i Aalborg den 26.-28. januar. 

 Bygningssnedker fik EM-medalje (5. december 2016)

 3. gang var lykkens gang (9. februar 2016)

 Mestre i træ og jern (8. februar 2016)

Se billederne

 

Mød Frederik i denne film fra 2016, hvor han deltog i DM i Skills for 3. gang

FILM: Se portrættet fra 2016, hvor Frederik deltog i (og vandt!) DM i Skills. Frederik deltager i 2017 i DM i Skills for 4. gang. 

 

Hvad er DM i Skills?

246 unge fra 40 håndværksfag dyster om Danmarksmesterskabet til DM i Skills 2017! Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionale mesterskaber. Alle dele af landet er repræsenteret. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra yderligere 16 demonstrationsfag, hvad faget indeholder på en række stande rundt om i hallerne i Gigantium.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Kom og besøg DM i Skills! Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere. Der er gratis adgang.

 www.skillsdenmark.dk

FILM: Fredagens DM i Skills 2017 i Gigantium i Aalborg (udarbejdet af SkillsDenmark)

Udskriv