DM i Skills 2017: Mød Rune, møbelsnedker, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole

DM i Skills 2017: Mød Rune, møbelsnedker

Rune Malmberg er 20 år og bor i Kalundborg. I 2016 blev han udlært møbelsnedker fra Roskilde Tekniske Skole og er nu ansat hos Houg Tømrer- og Snedkerfirma ApS i Kalundborg. Det er 2. gang, Rune deltager i DM i Skills, som denne gang afholdes i Gigantium i Aalborg den 26.-28. januar.   

Se billederne

Mød Rune i denne film fra 2016, hvor han også deltog i DM i Skills

FILM: Se portrættet fra 2016, hvor Rune også deltog i DM i Skills.

 

Hvad er DM i Skills?

246 unge fra 40 håndværksfag dyster om Danmarksmesterskabet til DM i Skills 2017! Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionale mesterskaber. Alle dele af landet er repræsenteret. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra yderligere 16 demonstrationsfag, hvad faget indeholder på en række stande rundt om i hallerne i Gigantium.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Kom og besøg DM i Skills! Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere. Der er gratis adgang.

 www.skillsdenmark.dk

FILM: Fredagens DM i Skills 2017 i Gigantium i Aalborg (udarbejdet af SkillsDenmark)

Udskriv