DM i Skills 2017: Mød Freja, blomsterdekoratør, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole

DM i Skills 2017: Mød Freja, blomsterdekoratør

Freja Skallerup på 20 år bor i Lille Skensved. Hun er i gang med en uddannelse til blomsterdekoratør på Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde og er i lære hos Elsebeth Blomsterbinderi i Rødovre. Freja er så dygtig til sit fag, at hun har kvalificeret sig til DM i Skills 2017. Det er første gang, Freja deltager i DM i Skills, som i år afholdes i Gigantium i Aalborg den 26.-28. januar.

Eksempler på Frejas arbejde hos Elsebeth Blomsterbinderi

Se billederne

 

Hvad er DM i Skills?

246 unge fra 40 håndværksfag dyster om Danmarksmesterskabet til DM i Skills 2017! Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionale mesterskaber. Alle dele af landet er repræsenteret. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra yderligere 16 demonstrationsfag, hvad faget indeholder på en række stande rundt om i hallerne i Gigantium.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Kom og besøg DM i Skills! Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere. Der er gratis adgang.

 www.skillsdenmark.dk

FILM: Fredagens DM i Skills 2017 i Gigantium i Aalborg (udarbejdet af SkillsDenmark)

Udskriv