VEU efteruddannelsespris til entreprenørvirksomheden Jakon A/S

Roskilde Tekniske Skole indstiller vinderen af Region Sjællands VEU efteruddannelsespris. Jakon indstilles blandt andet, fordi de har indgået aktivt i samarbejde om udvikling af kurser til byggebranchen og har arbejdet målrettet på at motivere deres medarbejdere til opkvalificering.

VEU efteruddannelsesprisen uddeles til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at give sine medarbejdere et kompetenceløft, der kommer alle til gode. Det er netop, hvad årets vinder Jakon A/S har gjort ved at efteruddanne alle medarbejdere, så de formår at få et bedre samarbejde på tværs af fagretninger, hvilket er en problematik, der ofte opstår i byggebranchen. Virksomheden var indstillet af Roskilde Tekniske Skole, som sammen med Jakon A/S har udviklet de specifikke kurser inden for byggeri for at dække branchens behov.

Prisen blev overrakt af VEU-centerleder Jan Bagge fra VEU-center Øst og Øerne, der fysisk er placeret på ZBC. Jakons bestyrelsesformand Håkon Pettersen takkede for prisen og fortalte i sin takketale om, hvordan Jakon satser målrettet på at opkvalificere sine medarbejdere for at fastholde dem og for at få en større ansvarsbevidsthed hos den enkelte medarbejder. ”Vi kan ikke konkurrere på gipsplader, men på vores medarbejdere.”

Håkon Pettersen var ikke i tvivl om, at satsningen vil tjene sig ind, og at det skaber fælles værdier og noget socialt på tværs af virksomhedens 250 medarbejdere, at de deltager i en fælles medarbejderudvikling, som er med til at skabe et samlet løft af virksomheden.

Over hele landet findes der regionale vindere af VEU efteruddannelsesprisen, og her i Region Sjælland, som VEU-center Øst og øerne dækker, løb Jakon altså med sejren, og indstilles samtidig til den landsdækkende uddannelsespris.

Se billederne

Udskriv