Kom til åbent hus og translokation på Vilvorde

Den 2. juni 2017 kl. 10-14 er der åbent hus på Roskilde Tekniske Skoles grønne afdeling Vilvorde på Køgevej 131 i Roskilde. Her kan man se på eksotiske dyr, væksthuse, flotte svendeprøvehaver m.v. Mød de nye svende og hør om uddannelser, studiemiljø og karrieremuligheder.

Blandt årets nyheder er en række nye uddannelsestilbud, som starter på Vilvorde til august. Det drejer sig om uddannelserne anlægsstruktør, bygningsstruktør og brolægger, lager- og terminaluddannelsen samt vejgodstransportuddannelsen.

På dette års åbent hus og translokation bliver skolens første dyrepassere, der har taget deres uddannelse med eux, også færdige. De fire elever har haft hest som speciale og kan med eux-hatten kalde sig erhvervsfaglige studenter.

Alle afsluttende elever får deres beviser for gennemført uddannelse overrakt af deres undervisere. Mestre, venner og familie er også inviteret, så dagen plejer både at være velbesøgt og festlig.

I tidsrummet 10-14 er der mulighed for at se de svendestykker, som eleverne har lavet, og der vil løbende være arrangementer og mulighed for af få vejledning. Klokken 11 starter translokationen, som varer cirka en time.

Hele Vilvorde er åben, så der er mulighed for at møde både gartnere, skov- og naturteknikere, dyrepassere, hestemanagere, greenkeepere og anlægsgartnere.

 Se program og kort 

Se billederne

Udskriv