Roskilde Festival 2017: Se hvordan Oasen i Art Zone bliver til

Også på Roskilde Festival 2017 er elever fra Roskilde Tekniske Skole med i en række projekter, bl.a. kan nævnes totalinstallationen Oasen, som er tegnet af det anerkendte landskabsarkitektfirma SLA og etableres af skolens elever, mobile plantebænke i Art Zone og udsmykning af haven på det lukkede område bag orange scene. Sidste års succes, de grønne kompostreaktorer, som udnytter varme fra kompost til at lave varmt vand til at vaske hænder i, er opstillet på festivalen igen i år.

Du kan følge arbejdet i en række nyhedsartikler op til og under festivalen på www.rts.dk/roskildefestival samt på Facebook:

Et rum med kunst og fordybelse

Igen i år har eleverne fra Roskilde Tekniske Skole en række spændende projekter på Roskilde Festival. Et af dem Oasen i Art Zone - et åndehul, der er designet af det anerkendte landskabsarkitektfirma SLA, og som netop nu anlægges af skolens elever i skønt samarbejde mellem bl.a. anlægsgartnere, industriteknikere, snedkere og smede.

VIDEO: Se med her, hvor elever fra Roskilde Tekniske Skole arbejder hårdt med at etablere Oasen i Art Zone på Roskilde Festival 2017.  (Video: Roskilde Tekniske Skole)


Se billederne fra uge 24


Følg arbejdet på Facebook


Nyheder om Roskilde Festival 2017

 

Udskriv