Roskilde Festival 2017: Projekterne finpudses og afleveres

Også på Roskilde Festival 2017 er elever fra Roskilde Tekniske Skole med i en række projekter, bl.a. kan nævnes totalinstallationen Oasen, som er tegnet af det anerkendte landskabsarkitektfirma SLA og etableres af skolens elever, mobile plantebænke i Art Zone og udsmykning af haven på det lukkede område bag orange scene. Sidste års succes, de grønne kompostreaktorer, som udnytter varme fra kompost til at lave varmt vand til at vaske hænder i, er opstillet på festivalen igen i år.

Du kan følge arbejdet i en række nyhedsartikler op til og under festivalen på www.rts.dk/roskildefestival samt på Facebook:

De sidste detaljer finpudses

Tirsdag formiddag kulminerer mange ugers og måneders arbejde, for der skal projekterne afleveres til Roskilde Festival 2017, men inden da skal de sidste detaljer finpudses.

En rørt afdelingsleder takker eleverne

Kl. 12 var skolens elever og instruktører samlet i totalinstallationen Oasen i Art Zone, hvor en rørt Anne Samuelsen, afdelingsleder på praktikcentret, takkede dem for deres store arbejde gennem de sidste mange uger, eller rettere måneder, for forarbejdet startede allerede for et halvt år siden.

 

Rundvisning for skolens bestyrelse m.fl.

Traditionen tro var der rundvisning for skolens bestyrelse m.fl. om tirsdag aften, hvor de kunne se elevernes arbejde på festivalen. 


Følg arbejdet på Facebook


Nyheder om Roskilde Festival 2017

 

Udskriv