Vild Sommer

En vild sommer med dyr

- Jeg elsker at arbejde med dyr, og jeg har lært meget. Det siger Smilla, når hun fortæller om at være med til Roskilde Tekniske Skoles sommerarrangement En Vild Sommer Med Dyr, som foregår på den grønne afdeling, Vilvorde. 23 børn er med på et 4-dages forløb i denne uge, hvor de skal lære at håndtere gnavere, krybdyr, heste, geder og en række andre dyr.

Klub Roskilde Øst deltager med 15 børn, og pædagog Ole Arrild Hansen fortæller: - De går bare til opgaverne med krum hals og tager hellere en opgave ekstra end én for lidt. Og så danner de nye venskaber, og det er jo også lidt nemmere, når man er sammen om noget, man synes er sjovt.

Sjov Ferie byder også på En vild sommer med medier

En Vild Sommer Med Dyr er en del af Roskilde Kommunes Sjov Ferie-program, og i uge 31 er der igen åbent for de 10-14 årige på skolen. Dette tilbud hedder En Vild Sommer Med Medier, og foregår på skolens afdeling for medieuddannelser på Pulsen 8, tæt ved Musicon. Dér kan børnene arbejde med at tage billeder og skyde videoer, producere små animationsfilm, og meget mere.

Få mere at vide

Læs om arrangementet på side 10 i programmet for Sjov Ferie:

 Program for Sjov Ferie i Roskilde Kommune

Se billederne

Udskriv