Snedkere ryddede bordet

Hele tre bygningssnedkere fra Roskilde Tekniske Skole går videre til DM i Skills 2018. Det sjællandske regionsmesterskab for bygningssnedkere blev afholdt på Esnord Erhvervsskolen Nordsjælland.

Fra Roskilde Tekniske Skole stillede tre bygningssnedkere op til regionsmesterskabet for bygningssnedkere, som blev afholdt på Esnord Erhvervsskolen Nordsjælland. Skolen ryddede bordet, da alle tre elever endte på sejrsskamlerne. Christian Nielsen fra Snedker- & Tømrermester Janus Olesen ApS tog førstepladsen. 2. plads gik til Asmus Kroman fra Den Grå Tømrer, og 3. pladsen tog Justian Raahauge fra Exponent as. Med de tre topplaceringer kan eleverne nu se frem til at deltage i DM i Skills 18.-20. januar i Herning.

Talenter dyrkes

Netop nu er bygningssnedker Frederik Riber, som også er uddannet på Roskilde Tekniske Skole, med til WorldSkills i Abu Dhabi, som er verdensmesterskabet for unge håndværkere. Derfor er det heller ikke en tilfældighed, når de tre elever fra skolen rydder bordet til regionsmesterskabet.

- Man kan ikke ud af det blå finde en kandidat til verdensmesterskabet eller vinde alle pladser ved regionsmesterskabet. Det er et resultat af et langt sejt træk, som starter forfra hver eneste morgen, når vi møder ind sammen med eleverne. Når vi får disse resultater, så er det fordi, at vi leverer kvalitet i undervisning til daglig, og giver de åbenlyse talenter de rigtige udfordringer, siger Peter Johnny Hansen, som er underviser på snedkeruddannelsen på skolen.

Få mere at vide

 Bygningssnedkeruddannelsen
 SkillsDenmarks hjemmeside

 

Udskriv