Flot pris til Simone

"Et øde sted i januarmørket kom jeg heldigvis af bussen ved rette stop. Alt var ubehageligt ukendt. Herfra steg jeg på færgen, der sejlede mig til Utne. Jeg skulle arbejde og bo syv måneder hos frugtavler Jan-Ove Nes ved en fjord på hans gård i hans hus".

Sådan indleder Simone Beck Aktor den historie, som i fredags udløste en flot pris til hende. Simone er i uddannelse til gartner, og har været i Norge som en del af sin uddannelse. De oplevelser hun har fået i Norge, har hun skrevet til en historie. Den tilmeldte hun Styrelsen for Forskning og Uddannelse's konkurrence om erhvervsskoleelevers oplevelser i forbindelse med praktik i udlandet.

Prisen på 7000 kr. blev overrakt på en konference i DGI-byen den 17. november, hvor blandt andre for Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind og konkurrencekommissær i EU, Margrethe Vestager, deltog.

Få mere at vide

Praktik i udlandet  - som elev på Roskilde Tekniske Skole

Læs hele Simones historie, som gav hende 1. pladsen - samt de andre elevers historier - i "Praktik i Udlandet for elever i erhvervsuddannelserne - konkurrence 2017" (uvm.dk)

Gartneruddannelsen

Se billede

 

Udskriv