DM i Skills 2018: Mød Tobias, vvs-energispeialist, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole

DM i Skills 2018: Mød Tobias, vvs-energispeialist

Tobias Herse uddanner sig til vvs-energispecialist på Roskilde Tekniske Skole. Han er 19 år og fra Hvalsø, og han er i lære i virksomheden Finn Olsen A/S VVS. Tobias skal til DM i Skills 2018, som foregår i MCH Messecenter Herning den 18.-20. januar. 

- Det er fuldstændig som en træningslejr for en sportsudøver. Tobias øver de samme opgaver igen og igen, fortæller Tobias’ underviser Henrik Bjørn Pedersen.

Mød Tobias 

VIDEO: Mød Tobias Herse, vvs-energispeialist fra Roskilde Tekniske Skole og deltager i DM i Skills 2018.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Se billederne

 

Tema om Skills - DM, EM og VM

Hvad er DM i Skills?

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionale mesterskaber. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra yderligere 19 demonstrationsfag, hvad faget indeholder på en række stande rundt om i hallerne i MCH Messecenter Herning.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Kom og besøg DM i Skills! Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere. Der er GRATIS ADGANG.

 DM i Skills arrangeres af SkillsDenmark

VIDEO: Se film fra DM i Skills 2018 i Herning Messecenter (Video: SkillsDenmark)

Udskriv