DM i Skills 2018: Mød Julie, blomsterdekoratør, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole

DM i Skills 2018: Mød Julie, blomsterdekoratør

Julie Radoor uddanner sig til blomsterdekoratør. Blomsterdekoratøruddannelsen er et speciale på detailhandelsuddannelsen og udbydes af Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde i samarbejde med Roskilde Handelsskole.

- Dét jeg især godt kan lide ved mit fag er, at jeg skal være kreativ, siger Julie.

Julie er 21 år, fra Roskilde og i lære i Skippers Blomster i Ballerup - og hun skal til DM i Skills 2018, som foregår i MCH Messecenter Herning den 18.-20. januar. 

Mød Julie 

VIDEO: Mød Julie Radoor, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole og Roskilde Handelsskole til DM i Skills 2018.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Se billederne

 

Tema om Skills - DM, EM og VM

Hvad er DM i Skills?

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionale mesterskaber. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra yderligere 19 demonstrationsfag, hvad faget indeholder på en række stande rundt om i hallerne i MCH Messecenter Herning.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Kom og besøg DM i Skills! Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere. Der er GRATIS ADGANG.

 DM i Skills arrangeres af SkillsDenmark

VIDEO: Se film fra DM i Skills 2018 i Herning Messecenter (Video: SkillsDenmark)

Udskriv