DM i Skills 2018: Mød Justian, bygningssnedker, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole

DM i Skills 2018: Mød Justian, snedker

Justian Raahauge er 23 år og stiller op i bygningssnedkerkonkurrencen. Til daglig er han under uddannelse til maskinsnedker på Roskilde Tekniske Skole og i lære hos Exponent as i Glostrup. 

Det er 2. gang Justian deltager i DM i Skills, så han har prøvet konkurrencedelen før. For to år siden stillede han op i møbelsnedkerkonkurrencen, mens han var under uddannelse til møbelsnedker, men senere skiftede han til maskinsnedker. Hans erfaring giver ham sammen med træningen til bygningssnedkerkonkurrencen flere fordele, fx kender han maskinerne og den rette hastighed på lyden, og han har styr på træet.

Du kan møde Justian til DM i Skills 2018, som foregår i MCH Messecenter Herning den 18.-20. januar. 

Mød Justian 

VIDEO: Mød Justian Raahauge, der er fra Roskilde Tekniske Skole og stiller op i bygningssnedkerkonkurrencen til DM i Skills 2018.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Se billederne

 

Tema om Skills - DM, EM og VM

Hvad er DM i Skills?

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionale mesterskaber. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra yderligere 19 demonstrationsfag, hvad faget indeholder på en række stande rundt om i hallerne i MCH Messecenter Herning.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Kom og besøg DM i Skills! Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere. Der er GRATIS ADGANG.

 DM i Skills arrangeres af SkillsDenmark

VIDEO: Se film fra DM i Skills 2018 i Herning Messecenter (Video: SkillsDenmark)

Udskriv