DM i Skills 2018: Mød Benjamin og Frederik, anlægsgartnere, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole

DM i Skills 2018: Mød Benjamin og Frederik, anlægsgartnere

Benjamin Hansen og Frederik Petersen uddanner sig til anlægsgartnere på Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. De er vant til konkurrencer. Frederik er konkurrencedanser, og Benjamin stillede op til DM i Skills i 2017, så de er et godt makkerpar, når det går løs til DM i Skills 2018. 

Benjamin er 20 år, fra Vipperød og i lære hos LC-Anlæg i Holbæk. Frederik er 21 år, fra Roskilde og i lære hos Alslev Anlægsservice i Karise.

Mød Benjamin og Frederik, anlægsgartnere

VIDEO: Mød Benjamin og Frederik, anlægsgartnere fra Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde, der sammen stiller op til DM i Skills 2018.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Se også 

DM i Skills 2017: Mød Benjamin, anlægsgartner

Se billederne

 

Tema om Skills - DM, EM og VM

Hvad er DM i Skills?

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionale mesterskaber. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra yderligere 19 demonstrationsfag, hvad faget indeholder på en række stande rundt om i hallerne i MCH Messecenter Herning.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Kom og besøg DM i Skills! Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere. Der er GRATIS ADGANG.

 DM i Skills arrangeres af SkillsDenmark

VIDEO: Se film fra DM i Skills 2018 i Herning Messecenter (Video: SkillsDenmark)

Udskriv