DM i Skills 2018: Mød Asmus Kroman, bygningssnedker, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole

DM i Skills 2018: Mød Asmus, bygningssnedker

Asmus Kromann var gæst til DM i Skills i 2015 i Bella Center. Efter at have set bygningssnedkerne - blandt andre Frederik Riber - i konkurrence vidste han med sig selv, at det var den uddannelse, han skulle vælge. 

Nu er han selv med blandt de bedste unge håndværkere i Danmark og skal konkurrere til DM i Skills 2018 for første gang. 

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter med nogle af Danmarks dygtigste håndværkere, siger Asmus, der blev nr. 2 til regionsmesterskabet i efteråret.

Asmus er ved at uddanne sig til bygningssnedker på Roskilde Tekniske Skole. Han er 20 år, fra Taastrup og i lære hos Den Grå Tømrer i Lille Skensved. 

Mød Asmus, bygningssnedker

VIDEO: Mød Asmus Kromann, bygningssnedker fra Roskilde Tekniske Skole og deltager i DM i Skills 2018.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Se billederne

 

Tema om Skills - DM, EM og VM

Hvad er DM i Skills?

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionale mesterskaber. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra yderligere 19 demonstrationsfag, hvad faget indeholder på en række stande rundt om i hallerne i MCH Messecenter Herning.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Kom og besøg DM i Skills! Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere. Der er GRATIS ADGANG.

 DM i Skills arrangeres af SkillsDenmark

VIDEO: Se film fra DM i Skills 2018 i Herning Messecenter (Video: SkillsDenmark)

Udskriv