DM i Skills 2018: Mød Christian Nielsen, bygningssnedker, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole

DM i Skills 2018: Mød Christian, bygningssnedker

Christian Nielsen er 23 år, fra København og ved at uddanne sig til bygningssnedker på Roskilde Tekniske Skole. Han er i lære hos Snedker- og Tømrermester Janus Olesen ApS i Glostrup.

Det er 2. gang, Christian deltager i DM i Skills. I 2016 måtte han dog se sig slået af Frederik Riber fra Roskilde Tekniske Skole - en solid modstander, der vandt DM i Skills igen i 2017 og forsvarede Danmark til EuroSkills 2016 og WorldSkills 2017.

Christian vandt regionsmesterskabet i efterået, så vi har store forventninger til ham, når han skal til DM i Skills 2018. Det foregår i MCH Messecenter Herning den 18.-20. januar. 

Mød Christian, bygningssnedker

VIDEO: Mød Christian Nielsen, bygningssnedker fra Roskilde Tekniske Skole, der deltager i DM i Skills for 2. gang.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Se også

DM i Skills 2016: Mød Christian, bygningssnedker

Se billederne

 

Tema om Skills - DM, EM og VM

Hvad er DM i Skills?

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionale mesterskaber. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra yderligere 19 demonstrationsfag, hvad faget indeholder på en række stande rundt om i hallerne i MCH Messecenter Herning.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Kom og besøg DM i Skills! Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere. Der er GRATIS ADGANG.

 DM i Skills arrangeres af SkillsDenmark

VIDEO: Se film fra DM i Skills 2018 i Herning Messecenter (Video: SkillsDenmark)

Udskriv