Roskilde Festival 2018: De laver planter til Mars

På Roskilde Festival 2018 er elever fra Roskilde Tekniske Skole med i en række projekter, bl.a. kan nævnes blomsterudsmykning af området, hvor kunstnerne opholder sig før og efter de er på scenen, plantevægge med siddepladser og en nyudviklet skraldeposeholder, der kan monteres på forskellige typer af borde.
Du kan følge arbejdet i en række nyhedsartikler under festivalen på www.rts.dk/roskildefestival samt på Facebook:

De laver planter til Mars

På Roskilde Tekniske Skole er forarbejdet til årets Roskilde Festival godt i gang.

Elever fra flere erhvervsuddannelser på Roskilde Tekniske Skole forbereder i øjeblikket årets Roskilde Festival. De producerer blandt andet rumdelere med siddepladser, som skal beplantes med velduftende blomster fra skolens gartneri, så de er med til at skabe fede grønne miljøer på festivalen.

Skolen hjælper festivalen med projekter både til publikumsområder og områderne bag scenerne. Fx er det elever fra skolen, som er med til at pynte op bag Orange scene og i artisternes område. Den grønne loungestemning skal bidrage til at Bruno Mars og de mange andre artister kan lade op i hyggelige og rolige omgivelser, inden de skal optræde på festivalens scener.

- Vi har et mål om, at det er et kendetegn for uddannelserne på Roskilde Tekniske Skole, at der kan indgå elementer af festival- og eventlignende karakter i den daglige undervisning - ikke kun i festivalperioden, men året rundt, fortæller kommunikationschef Jacob Christiansen.

Se billederne


Følg arbejdet på Facebook


Nyheder om Roskilde Festival 2018

 

Udskriv