Årets første htx-studenter

De to første studenter fra HTX Roskilde blev færdige mandag den 25. juni.

William Peter Hanger og Gustav Pfeiffer Hoff-Møller blev mødt af familie og venner, da de kom ud af eksamenslokalet efter den sidste eksamen.

- Det er dejligt at være færdig. Det har været en hård omgang her til sidst med ekstra meget læsning, men det har helt sikkert været det hele værd, sagde William umiddelbart efter, at studenterhuen var kommet på plads på hovedet.

Dannebrog til tops

På HTX Roskilde er der i alt 11 studieretninger med fokus på naturvidenskab, teknologi og design, og det er den gymnasiale retning som åbner flest døre til de videre uddannelser.

Gustav har haft studieretningsfagene teknologi, design og innovation i løbet af sin tid på HTX Roskilde, og William har haft matematik, fysik og filosofi.

Traditionen tro hejste de to nye studenter lige efter eksamen Dannebrog til tops på gymnasiet. De lettede og stolte unge mænd kunne derefter lade sig hylde og fejre af deres nærmeste med et glas champagne.

VIDEO: De to første studenter fra HTX Roskilde blev færdige mandag den 25. juni. Tillykke til William Peter Hanger og Gustav Pfeiffer Hoff-Møller.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Se også

 Bliv htx-student på HTX Roskilde

Se billeder

 

 

Udskriv