Roskilde Festival 2018: Projekter klar til genbrug

På Roskilde Festival 2018 er elever fra Roskilde Tekniske Skole med i en række projekter, bl.a. kan nævnes blomsterudsmykning af området, hvor kunstnerne opholder sig før og efter de er på scenen, plantevægge med siddepladser og en nyudviklet skraldeposeholder, der kan monteres på forskellige typer af borde.
Du kan følge arbejdet i en række nyhedsartikler under festivalen på www.rts.dk/roskildefestival samt på Facebook:

Projekter klar til genbrug

Årets elevprojekter på Roskilde Festival klarede sig hele vejen gennem festivalen og selv blomsterne er klar til at blive genbrugt.

Der har været tilfredshed fra alle involverede og områdedirektør Vibeke Pakkenberg fra Roskilde Tekniske Skole er også tilfreds

- Igen i år har samarbejdet med Roskilde Festival været super. Vi er glade for at kunne være med til at skabe en fed festivaloplevelse. Vi arbejder videre på, at festivalaktiviteterne kan blive en større og større del af uddannelserne på Roskilde Tekniske Skole.

Der har været stor opmærksomhed omkring projekterne blandt andet fra pressen, som har bragt flere artikler undervejs.

Du kan fx få et smugkig backstage og se plantekasser, skillevægge og diverse blomsterudsmykning i artiklen fra DR og interviewscener fra Artist Village i Det bedste fra Roskilde Festival fra DR

Se billederne


Følg arbejdet på Facebook


Nyheder om Roskilde Festival 2018

 

Udskriv