Dagen før afgørelsen - og finale i Skills Stafet

Fredagen bød - udover konkurrencerne - på finale i Skills Stafet for landets 8. klasser.

Finaler i Skills Stafet 2019

Der var flotte resultater til flere af 8. klasserne fra Roskilde og Lejre til fredagens Skills Stafet. Trekronerskolen og Dåstrup Skole fik flotte 2. pladser i indledende heats, men det blev desværre ikke til en plads i semifinalen. Også Himmelev Skole, Kirke Hyllinge Skole og Sofiehøj Friskole var med, da 8. klasser fra hele landet i dag dystede i konkurrencen, som afholdes i forbindelse med DM i Skills 2019. Se billederne nedenfor.

De fem skoler fra Roskilde og Lejre vandt efterårets lokale Skills Stafet i Roskilde og havde dermed kvalificeret sig til finalen. Skills Stafet i Roskilde afholdes igen til september, hvor man kan kvalificere sig til DM i Skills 2020.

Koncentration dagen før afgørelsen

Koncentrationen var høj hos alle deltagerne i dag, men der var også overskud til at smile til fotografen.

VIDEO: Så gik det på dag 2 til DM i Skills 2019. Vores elever i konkurrencerne er trætte, men glade.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Se billederne


Se vores tema om Skills - DM, EM og VM

Kom og besøg DM i Skills!

DM i Skills 2019 afholdes i Arena Næstved den 4.-6- april - og der er gratis adgang.

Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen i de særlige "Prøv og mærk stande" og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere.

Roskilde Tekniske Skole er med i arbejdet op til DM i Skills, bl.a. i Regionsprojektet "Grib Erhvervsuddannelserne - I got Skills", som kan følges på www.igotskills.dk. Her finder du også undervisningsmateriale for elever i 7.-9. klasse.

 DM i Skills arrangeres af SkillsDenmark

Hvad er DM i Skills?

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge kæmper inden for 43 fag om at blive landets bedste. Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionsmesterskaber. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra 17 demonstrationsfag, hvad faget indeholder.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Sideløbende med Danmarksmesterskabet afholdes Skills Stafetten for elever i 8. klasse. Holdene udtages på forhånd ude på den lokale erhvervsskole. Tanken med denne konkurrence er at aktivere de besøgende grundskoleelever og gøre dem til aktive deltagere.

VIDEO: Se film fra DM i Skills 2019 i Næstved (Video: SkillsDenmark)

 

Udskriv