Christian fik Håndværkerforeningen København’s sølvmedalje

Tirsdag den 14. maj blev Christian Manfred Wolf fejret på Københavns Rådhus sammen med en række andre talentfulde svende. Han fik Håndværkerforeningen København’s sølvmedalje og kunne lade sig hylde af blandt andre Hendes Majestæt Dronningen og Frank Jensen, Overborgmester i København.

Masser af anerkendelse

Christian er nyudlært eux-personvognsmekaniker fra Roskilde Tekniske Skole. Han leverede et flot resultat til svendeprøven og i eksamensprojektet og fik karakteren 12 i begge prøver. Derfor valgte skolen at indstille ham til medaljen, som han blev meget glad for at få:

- Det er en helt vild oplevelse og en rigtig fed fornemmelse, fordi det er skolen, min praktikplads og skuemesteren til min svendeprøve, som har indstillet mig til medalje. Det er ret overvældende, siger Christian, som har knoklet for at opnå det flotte resultat. Ud over medaljen fik den nybagte svend også to legater. Hhv. Fru Else Mynster Michelsen F. Fischers mindelegat på 7500 kr. (tildelt af Københavns Automekaniker Laug) samt et legat fra Ellehammerfonden på 25.000 kr.

I indstillingen fra Roskilde Tekniske Skole lyder det blandt andet: ”Christian er altid klar på en ny udfordring og siger aldrig nej til en ekstra opgave. Desuden er han en rigtig god kollega/klassekammerat, som hjælper andre på en super konstruktiv måde. Hans faglige dygtighed kommer i høj grad de andre i klassen til gode.” (Læs hele indstillingen i foto nedenfor). Christian har haft praktikplads hos Dansk Auto og Auto-El ApS.

Mange muligheder med eux

Som færdigudlært eux’er har Christian nu både erhvervet sig et svendebrev og en gymnasieeksamen.

- Jeg har været meget, meget glad for at gå på Roskilde Tekniske Skole og sender en varm tanke til mine undervisere. De næste par år vil jeg ud at arbejde i branchen for at få noget erfaring. Det er min plan, at jeg senere vil læse til maskinmester med henblik på at blive teknisk leder, siger Christian. Han fortæller, at de to legater netop vil blive lagt til side til den tid, hvor han skal til at læse igen.

Håndværkerforeningen København er en tværfaglig medlemsorganisation for selvstændige og ejerledere.

Få mere at vide om uddannelsen

 Bliv eux-personvognsmekaniker

 Eux - bliv student og faglært - erhvervsfaglig studentereksamen 

Se billederne

Fotos: Håndværkerforeningen København

Udskriv