Roskilde Festival 2019: Roskilde Tekniske Skole har møbler i Central Park

På Roskilde Festival 2019 er elever fra Roskilde Tekniske Skole med i en række projekter, bl.a. kan nævnes blomsterudsmykning af Artist Village - området, hvor kunstnerne opholder sig før og efter de er på scenen.
Du kan følge arbejdet i en række nyhedsartikler op til og under festivalen på www.rts.dk/roskildefestival samt på Facebook:

Roskilde Tekniske Skole har møbler i Central Park

Når man nyder det nye rekreative område Central Park på Roskilde Festival, er en del af siddemøblerne prototyper, som er lavet af elever på tømreruddannelsens grundforløb. Der er tænkt i bæredygtighed – og så er møblerne med til at forebygge en særlig duft.

På sidste års festival havde elever lavet forslag til siddemøbler, som i år er produceret i flere eksemplarer og opstillet rundt omkring træer forskellige steder på Roskilde Festival. Efter en samling af lærerne på Roskilde Tekniske Skole i oktober, hvor der blev udviklet ideer til festivalsamarbejdsprojekter, blev der i foråret arbejdet med, at eleverne skulle udvikle bæredygtige siddemøbler, som kan anvendes langs hegn eller rundt om et træ og som blandt andet kan forebygge, at folk tisser op ad træer.

Video: Henrik Mörke-Malmkvist, praktikcenterleder fra Roskilde Tekniske Skole, fortæller om møblerne og processen.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Læs mere

 Se artikel og video med tømrereleverne Anders og Gustav, som har lavet en af prototyperne til siddemøbel: "Bæredygtigt samarbejde med Roskilde Festival"

 Se festivalens omtale af Central Park: "Central Park - her kan du trække vejret, når støvskyerne bliver for tykke" 

 Bliv tømrer - vælg træfagenes byggeuddannelse

Se billederne


Følg arbejdet på Facebook


Nyheder om Roskilde Festival 2019

 

 

Udskriv