Frode og Tobias er klar til DM i Skills 2021

Regionsmesterskabet for møbel- og bygningssnedkere er netop blevet afviklet på Roskilde Tekniske Skole.

Sidste års danmarksmester hos bygningssnedkerne Tobias Preilev Hansen er nu kvalificeret til DM. Tobias har praktikplads hos Hoffmann A/S.

Frode Lange Sckerl stillede op som møbelsnedker og fik en 2. plads og er dermed sikret en plads til DM. Han har praktikplads hos Bårup Møbelsnedkeri/ Baarup Furniture.

De 2 dygtige elever fik præmier af Carl Ras for deres præstation.

Under regionsmesterskabet blev der også afholdt skolemesterskab for nye elever på vores snedkeruddannelser.

DM er mere end konkurrence

Danmarksmesterskabet for unge håndværkere er mere end konkurrence for eleverne i gang med en erhvervsuddannelse. Det er en unik mulighed for at vise, hvad de kan. Til DM i Skills 2020 stillede Lucas Zarp Christiansen op i VVS-energi-konkurrencen for Roskilde Tekniske Skole. Kristian Andersen er mester for Lucas og direktør i Vejleby VVS A/S. Hør ham forklare, hvad det betyder for Lucas at have været med til DM – set med en mesters øjne.

Hør mester Kristian Andersen forklare, hvad det betyder for Lucas at have været med til DM – set med en mesters øjne. 
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

DM i Skills 2021

DM i Skills 2021 afvikles i Fredericia med officiel start den 4. februar. Læs mere om arrangementet her: skillsdenmark.dk/dm-i-skills/dmskills2021 

Læs mere om Roskilde Tekniske Skoles engagement og deltagelse i danmarksmesterskaberne for unge håndværkere: www.rts.dk/skills 

Se billederne 

 

 

Udskriv