Selv om man er lærling, så bliver man hørt

Firmaet Anlægsgartner Krøyer Voss i Tune ved Roskilde er netop kåret som årets læreplads 2020 på Roskilde Tekniske Skole efter indstilling fra deres lærling Jeppe Sørensen, som blev færdigudlært som anlægsgartner i oktober.

”Jeg har det bedste forhold til mine kolleger – og det samme gælder min mester”, skriver lærling Jeppe Sørensen i sin nominering af Anlægsgartner Krøyer Voss til årets læreplads.

Jeppe, som netop er færdigudlært som anlægsgartner, roser firmaet og fortæller blandt andet, at selv om man er lærling, så bliver man hørt på og ens ideer bliver faktisk taget i brug. Derved får man lov til at få indflydelse på projekterne. Samtidig roser han de to chefer Helen Krøyer og Morten Voss, for deres omsorg og for at de ønsker det bedste for deres medarbejdere.

Ved overrækkelse af prisen deltog ud over Jeppe også firmaets øvrige lærlinge Matthias og Anders. Det var synligt stolte ejere Helen Krøyer og Morten Voss, som modtog diplom og blomster ved et lille corona-sikkert arrangement på Roskilde Tekniske Skoles grønne afdeling Vilvorde i Roskilde, hvor der også deltog repræsentanter for skolens ledelse samt Jeppe Sørensens faglærer Lars Bøjholm Jensen.

Ved arrangementet kunne de stolte vindere fortælle om et lille firma, som lægger vægt på høj kvalitet og på, at deres lærlinge skal have en bred uddannelse inden for anlægsgartnerfaget. Læretiden skal nemlig klæde dem på til at kunne arbejde i branchen uanset om de senere vælger at have fokus på belægningsdelen eller plantedelen af anlægsgartnerfaget.

Med kåringen som årets læreplads på Roskilde Tekniske Skole går firmaet Anlægsgartner Krøyer Voss videre til den landsdækkende konkurrence Årets læreplads i Danmark, som arrangeres af Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.

Få mere at vide om uddannelsen

Bliv anlægsgartner

Se billederne

 

 

Udskriv