Åbent hus og indvielse af nye uddannelser i Greve

På lørdag 25. januar indvier Greves borgmester to nye erhvervsuddannelser. Efterfølgende inviterer EUC Sjælland, Køge Handelsskole og Roskilde Tekniske Skole til åbent hus, hvor unge og forældre kan lære mere om uddannelsesmulighederne.

Fra januar 2020 er det muligt at tage grundforløbsuddannelsen inden for tømrer- og bygningsmalerfagene i Greve, hvor EUC Sjælland og Roskilde Tekniske Skole har opbygget en såkaldt uddannelsessatellit.

Borgmester indvier uddannelser

Uddannelserne bliver indviet på lørdag, hvor alle interesserede er velkomne. Indvielsen starter kl. 10:00, hvor borgmester i Greve Kommune, Pernille Beckmann vil fremmøde. Derefter er der åbent hus, hvor unge og forældre kan se de nye værksteder, møde elever, undervisere, og vejledere.

Det er også muligt at møde Køge Handelsskole på dagen, hvis elever og studievejledere vil fortælle om grundforløb 1 på henholdsvis EUD Business og EUX Business.

Det hele finder sted i Greve på Rådhusholmen 3, 25. januar 2020, kl. 10:00-14:00

Flere uddannelsesmuligheder er på vej

Fra august 2020 startes der yderligere grundforløb 1 op inden for bygge og anlæg. Grundforløbet henvender sig til unge, der har interesse i diverse byggeuddannelser. Hertil planlægges der også fremtidige brobygningsaktiviteter for de lokale grundskoler.

Desuden bliver det igen muligt, at starte på grundforløb 2 for tømrer og bygningsmaler til august.

Formålet er at tilgodese unge i Køge Bugt-området og omegn, som foretrækker at starte sin uddannelse lokalt og uden lang transportvej. Eksempelvis skulle en ung, der ønskede at uddanne sig til bygningsmaler transportere sig til enten Næstved, Roskilde eller København. Derfor har det nye tilbud også opbakning fra både kommune og Ungdommens Uddannelsesvejledning i Greve.

Tilmelding til uddannelserne

Man kan tilmelde sig uddannelserne via optagelse.dk både på Roskilde Tekniske Skole og på EUC Sjælland.

Man kan læse mere om tilbuddet på skolernes hjemmesider eucsj.dk og rts.dk.  

Få mere at vide

 Grundforløb 1: Bygge og anlæg

 Grundforløb 2: Bygningsmaler

 Grundforløb 2: Træfagenes byggeuddannelse

 Om adressen: Roskilde Tekniske Skole, Rådhusholmen 3, Greve

Se billederne

 

 

Udskriv