Studiemiljø på Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde

Et godt studiemiljø er vigtigt for din uddannelse. Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde gemmer på så forskellige aktiviteter som skolehjem for Roskilde Tekniske Skole, det økologiske skolelandbrug Svanemosegård og en stor del af aktiviteterne for praktikcentret på Roskilde Tekniske Skole. Se hvad vi kan tilbyde på Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde.

 

Fagligt miljø

Fagligt miljø

Det faglige miljø er i højsædet på Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde, så har du interesse for heste og andre dyr samt natur og landbrug, vil du hurtigt komme til at føle dig godt hjemme.
Skolelandbruget Svanemosegård - økologisk

Skolelandbruget Svanemosegård - økologisk

Skolelandbruget Svanemosegård er økologisk og ligger på Ledreborg Allé 42. Det har faciliteter for uddannelserne hestemanager, dyrepasser og landbrugsuddannelsen.
Praktikcenter og AMU

Praktikcenter og AMU

Der afholdes AMU-kurser og Roskilde Tekniske Skoles praktikcenter har aktiviteter på Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde.
Skolehjem

Skolehjem

Roskilde Tekniske Skoles skolehjem ligger på Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde. Du kan bo og spise på skolen under din uddannelse, hvilket de fleste vælger.
Spisesal

Spisesal

Når du bor på skolen, er du kostelev og prisen for dine måltider er inkluderet. Er du dagselev kan du også købe mad og deltage i fællesskabet.
Idrætsfaciliteter

Idrætsfaciliteter

Skolen har bl.a. idrætshal, multisal og café til fri afbenyttelse, så du får rig mulighed for at boltre dig i fritiden på skolen sammen med dine kammerater.
Hestefaciliteter udendørs

Hestefaciliteter udendørs

Vi har masser af hestefaciliteter, bl.a. tre udendørsbaner og gode ridestier.
Stort, lyst ridehus

Stort, lyst ridehus

Det store, lyse ridehus har internationale mål og giver mulighed for at træne.
Opstaldning af hest

Opstaldning af hest

Du kan få opstaldet din hest på Roskilde Tekniske Skoles hesteafdeling eller få part på en af skolens heste under din uddannelse. Det forventes, at du i et vist omfang deltager i daglig pasning af hestene.
Elevråd

Elevråd

Skolen har et aktivt elevråd, som har indflydelse på både studiemiljøet og uddannelserne, gennem deltagelse i de lokale uddannelsesudvalg. Elevrådsmøder afholdes i undervisningstiden.
Vejledning, hjælp og støtte

Vejledning, hjælp og støtte

Har du spørgsmål til dit uddannelsesforløb, er du velkommen til at kigge forbi vejlederne.
Få mere at vide om adressen

Få mere at vide om adressen

 

Udskriv

 

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

 Til forsiden

 

Roskilde Tekniske Skole
(postadresse og administration)
Postboks 132, Pulsen 10
4000 Roskilde

 46 300 400
 Mandag-torsdag kl. 8-15.30
 Fredag kl. 8-14

 rts@rts.dk

CVR-nr. 44053128
EAN-nr. 5798000556874