Skolehjemmet på Roskilde Tekniske Skole

Bo på skolehjem i Roskilde under din uddannelse

På Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde, Ledreborg Allé, finder du også Roskilde Tekniske Skoles skolehjem, hvor du kan bo under skoleforløbene. Her finder du både elever fra landbrugsuddannelsen og fra de mange andre uddannelser på Roskilde Tekniske Skole. Mange elever vælger at bo på skolehjem, og det kan vi godt forstå. Kammeratskab og fælles oplevelser er noget af det. Faglige diskussioner og lektiehjælp om aftenen er noget andet.

 

Aktiviteter og fritidsfaciliteter

Vi arrangerer en del aktiviteter for eleverne, men vi er altid åbne for forslag til aktiviteter. Jo mere du som elev deltager i aktiviteterne, jo mere liv bliver der på skolehjemmet. Aktiviteterne slås op på opslagstavlen, så hold øje. Vi har en idrætshal, der bruges både i undervisningstiden og i fritiden. Desuden er der pool, tv og hygge i "kælderen" med musik.

Tag din hest med

Du kan få opstaldet din hest på Roskilde Tekniske Skoles hesteafdeling eller få part på en af skolens heste under din uddannelse. Vi har masser af hestefaciliteter, bl.a. tre udendørsbaner, ridestier, ridehal og hestebokse til din hest, som opstaldes på skolelandbruget Svanemosegård, der ligger ved siden af skolehjemmet. Der betales særskilt for opstaldning. Det store, lyse ridehus har internationale mål og giver mulighed for at træne.

Elevværelser

Alle elevværelser (dobbelt- og enkeltværelser) er møblerede og med toilet og bad. Du skal selv holde værelset rent og pænt.

Der er trådløs adgang til internettet på skolen, 2 MB. Ønsker du at downloade, streame eller spille online spil, er der på enkeltværelserne mulighed for via kabel at bruge det faste net.

Vi har 80 enkeltværelser og 20 dobbeltværelser, dvs. i alt kan der bo 120 kostelever på Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde.

Værelserne er udstyret med seng, bord, lampe, skrivebordsstol, stol, reol og skab.

Enkeltværelse i hovedbygningen - eksempel

Enkelt- og dobbeltværelse i de lave bygninger - eksempel

Kost

Køkkenet på Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde lægger vægt på varieret og ernæringsrigtig kost, og elever er med til at fastlægge madplanen.

Hvis du er kostelev, dvs. bor på skolen, får du morgenmad, formiddagskaffe, middag, eftermiddagskaffe, aftensmad. Du får to retter varm mad midt på dagen og til aften er der aftenbuffet.

Hvis du er dagselev, får du formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe og betaler for delvis kost. 

Optagelse på skolehjem og økonomi

Se regler samt priser på side 2 på blanketten Ansøgning om skolehjemsplads, der ligger under fanen Skolehjem - Ledreborg Allé


Bustransport til/fra skolehjemmet

Der arrangeres bustransport mellem Vilvorde på Køgevej 131 og Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde samt Roskilde Station. 


Vi kan hjælpe dig

Sonja Vilhelmsen
Sonja Vilhelmsen
Uddannelsessekretær, Ledreborg Allé
 51 397 573
 skolehjem@rts.dk
Aftenvagt
Aftenvagt
Skolehjemmet, Roskilde
 30783190
(kan ikke modtage sms)

Du finder os her

 

Udskriv

 

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

 Til forsiden

 

Roskilde Tekniske Skole
(postadresse og administration)
Postboks 132, Pulsen 10
4000 Roskilde

 46 300 400
 Mandag-torsdag kl. 8-15.30
 Fredag kl. 8-14

 rts@rts.dk

CVR-nr. 44053128
EAN-nr. 5798000556874