3. APRIL: SENESTE NYT VEDR. CORONAVIRUS / COVID-19 - SKOLEN ER LUKKET TIL EFTER PÅSKE // LÆS MERE

• Få nye kompetencer med fjernundervisning - prøv AMU Online på Roskilde Tekniske Skole
    • Om Skolen 1
    • Eud
    • Eux
    • Htx
    • Kurser
    • Om Skolen 6
    • Eud
    • Eux
    • Htx
    • Kurser

Om Roskilde Tekniske Skole

Profil

Roskilde Tekniske Skole uddanner selvstændige, reflekterende, fagligt nysgerrige og kompetente mennesker, der kan træde ind på arbejdsmarkedet og i samfundet. Vi tager udgangspunkt i elevernes forudsætninger og samfundets behov, når vi skaber rammerne for udvikling og kvalitet i uddannelserne på skolen.

På Roskilde Tekniske Skole finder du:

erhvervsuddannelser (eud)
     eux-uddannelser - erhvervsfaglig studentereksamen
     htx-uddannelsen - teknisk studentereksamen
     kurser og efteruddannelse

mio. kr. i omsætning

medarbejdere

årselever

Videnscenter for håndværk – bæredygtighed, klimarenovering og byggeri

Projekt KICK

Projekt KICK - bevægelse på erhvervsskolen

Talentarbejde

Mød vores direktion

Jesper Østrup
    Direktør
     jeo@rts.dk
    Connie Uhrup Krukow
    Vicedirektør
     cuk@rts.dk
    Janne Taklo Sørensen
    Ressourcedirektør
     jts@rts.dk
    Vibeke Pakkenberg
    Områdedirektør
     vip@rts.dk

Kvalitet i uddannelserne

Skolen sikrer den faglige og pædagogiske kvalitet i uddannelserne ved at foretage systematisk kvalitetsudvikling og opfølgning. Klik ind og læs beskrivelser af de elementer, der indgår i skolens systematiske kvalitetsarbejde. Kvalitetschefen er overordnet ansvarlig for kvalitetsarbejdet.

Lea Bergstedt
    Kvalitetschef
     lbe@rts.dk

Job

Søg ledige stillinger

Ledige stillinger kan kun ansøges online via links i stillingsopslagene nedenfor. Du modtager en kvittering på mail, når du har indsendt din ansøgning.

Søg uopfordret

Om at arbejde på Roskilde Tekniske Skole

Vi skal tiltrække, fastholde og udvikle en højt kvalificeret arbejdskraft. Derfor skal vi på Roskilde Tekniske Skole give samtlige ansatte mulighed for at udvikle sig fagligt som personligt. Vi ønsker at skabe et undervisnings- og udviklingsmiljø, hvor medarbejderne føler sig medansvarlige, engagerede og deltager i beslutningsprocesserne.

Persondata

Som led i din ansøgning om ansættelse på Roskilde Tekniske Skole indsamler og behandler skolen personoplysninger om dig, jf. artikel 6, stk. 1 og artikel 9, stk. 1 i databeskyttelsesforordningen.

Skolen tilstræber at behandle så få personoplysninger om dig som muligt, ligesom vi kun behandler personoplysninger om dig, hvis behandlingen er nødvendig, sagligt begrundet og proportionel.

Vi opbevarer dine personoplysninger () i 6 måneder efter ansøgningsfristen. Hvis du har sendt os en uopfordret ansøgning, gemmer vi den i 6 måneder, fra den er modtaget.

Herefter sletter vi dine personoplysninger. Hvis vi ønsker at opbevare din ansøgning, CV og eksamensbeviser i længere tid, kontakter vi dig for at få dit samtykke til det.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder jf. persondataloven, kan du kontakte os på:
    persondata@rts.dk.

Presse

Ønskes kontakt til personer omtalt i nyheder eller uddybende kommentarer til emnet, så kontakt:

Jacob Christiansen
    Kommunikationschef
     jac@rts.dk

Følg studielivet på Roskilde Tekniske Skole

Adresser

Roskilde Tekniske Skole er beliggende på flere adresser i bl.a. Roskilde, København og Høng.

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE